à Compagner - vachtverzorging voor hond en kat


Hogesteeg 6a 3911 VT Rhenen
0317 414 844 Klik om te bellen

Over à Compagner - vachtverzorging voor hond en kat

In het Rhenense kerkdorp Achterberg bestier ik al meer dan 20 jaan mijn salon voor hond en kat. In deze gemoedelijke omgeving parkeer je gratis voor de deur en hoeft je auto niet op slot. In totaal heb ik al meer dan 35 jaar hart voor uw huisdier en zijn vacht. Nog steeds werk ik met veel plezier. De behandelingen zijn altijd in overleg met u maar vooral in het belang van uw dier. "De klant is koning, maar uw dier is de keizer'';) Behandelingen die dieronvriendelijk zijn als ontklitten voer ik dus niet uit. Wél geef ik graag voorlichting over de techniek en de juiste materialen zodat het kammen en borstelen thuis vergemakkelijkt wordt.

Kleine beurtjes eens per 14 dagen zijn óók een mogelijkheid. Er hoeven geen excuses te zijn voor klitten, alleen oplossingen!

Katten meer dan welkom. Als eigenaar en fokker van de temperamentvolle Oosters korthaar en Siamese katten hebben deze dieren geen geheimen voor mij. Mijn eigen katten hebben dan wel geen vachtverzorging nodig, maar die techniek beheers ik ruim voldoende. De ervaring werkt dus in het voordeel van uw dier. En natuurlijk laten we uw kat in de waan dat alle handelingen op zijn initiatief en met toestemming geschieden. Katten dwingen is namelijk geen optie. Vilt en klitten wegscheren is een dienst die ik verleen, mar veel liever ga ik samen met u aan de slag om deze te voorkomen en u en uw kat te laten genieten van een klitvrije vacht. Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

 

Voor Maltezers, Shih Tzu's en alle boomertjes heb ik een speciaal plekje in mijn hart. Hun vachtverzorging biedt zoveel meer mogelijkheden anders dan biggetjeskort zoals je veel op straat ziet. Samen met u kunnen we een verzorgingsschema opstellen waardoor de vacht in een mooi model en goed verzorgd blijft.

De salon is voorzien van airco en alle nieuwe gereedschappen die een trimbeurt sneller, mooier en plezieriger maken. Voor hond en trimmer.

Bel, mail of app gerust voor een afspraak of informatie maar houd rekening met een wachttijd!

Met vriendelijke groet,
Rosita Compagner

www.trimsalonacompagner.nl - 0317-414844 - 06-40895395

Foto's

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Plukken
Scheren
Wassen

Onze locatie

à Compagner - vachtverzorging voor hond en kat


Hogesteeg 6a 3911 VT Rhenen
0317 414 844 Klik om te bellen