DSZ Kleverpark


Van ostadestraat 10 2023 XA Haarlem
0235250930 Klik om te bellen

Over DSZ Kleverpark

Pets en Co Kleverpark de sfeer volste, gezelligste en diervriendelijkste winkel van Haarlem en omstreken. De speciaalzaak bestaat al sinds 1969 in Kleverparkbuurt in Haarlem sinds 2015 verhuisd naar een groter pand in de zelfde straat.

Wij zijn meer dan alleen een dierenspeciaalzaak zo kunt u voor alles bij ons terecht. Oppas, medische vragen, Verhuur van benches en/of spellen, Aan huis service en nog veel meer....

?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. U kunt voor elk type huisdieren bij ons terecht. Ons kennis is hier zeer uitgebreid. Ons personeel is opgeleid en word regelmatig bijgeschoold.

Naast de dierenspeciaalzaak hebben wij een oppas service. Dit kan aan huis en bij ons op locatie. Dit kan het gehele jaar door.

Er zijn diverse dieren in onze winkel. Dit bestaat voornamelijk uit opvang dieren met een verleden. Maar ook onze eigen fok dieren. Wij vertellen graag over onze dieren en ons standpunt. Wij verkopen geen konijn. Andere knaagdieren zoals cavia's  hamsters, gerbils en acacia ratjes fokken wij zelf met geselecteerde ouder dieren. Tegenwoordig hebben wij ook op reptiel gebied de nodige dieren bij ons in de winkel. Onze dierenparadijs de naam zegt het al, een heuse kamer waar in alles in ruime en ingerichte verblijven zit.

Wij staan bekend bij de dierenbescherming als een diervriendelijk bedrijf, daarvoor hebben wij een certificaat gehad, wij werken samen met de regionale Dierenambulance en stichting Dierenlot hier verzamelen we kleding voor in en met dit geld kunnen de instanties de dieren helpen.

De regionale dierenambulance is regelmatig bij ons te vinden met leuke actie’s en kijkje in de dierenambulance.

?

Onze winkel is sfeervol ingericht met elke keer verrassingen en vernieuwingen. Pets en co Kleverpark is zeker een bezoek waard.

DSZ Kleverpark in het kort

Aangesloten bij DIBEVO

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Diensten

Knippen van nagels
Wassen

Onze locatie

DSZ Kleverpark


Van ostadestraat 10 2023 XA Haarlem
0235250930 Klik om te bellen