Hondentrimsalon Jolanda


Molendijk 15 4471 BN Wolphaartsdijk
0113-581922 Klik om te bellen

Gediplomeerd met zeer ruime ervaring
Werkt 1 op 1
Lid van ABHB en VVTN

Over Hondentrimsalon Jolanda

Hondentrimsalon Jolanda is een kleine moderne praktisch ingerichte trimsalon op een steenworp afstand van Goes waar hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw trouwe viervoeter op de eerste plaats komen. 

Gediplomeerd en al ruim 25 jaar hét vertrouwde adres voor een complete professionele vakkundige en liefdevolle (vacht)verzorging voor alle ras- en rasloze honden groot, middel, klein, jong en oud.

Wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel en zijn aangesloten bij de ABHB de enige vakvereniging voor gediplomeerde en erkende trimsalons. Alleen dan weet u zeker dat uw trouwe viervoeter in deskundige handen is.

Tevens zijn wij lid van VVTN

Door het regelmatig bezoeken van workshops, bijscholing- en specialisatiecursussen wordt onze kennis up to date gehonden wat uw hond ten goede komt.

Gespecialiseerd en ruime ervaring in het plukken en vakkundig toiletteren van alle ruwharige honden. Denk hierbij aan o.a. west highland white-,schotse- cairn-, welsh-, fox-, airedale- lakeland, jack russell-, parson russell-, border-, ierse terriërs, bouviers, basset fauve de bretagne, Petit Basset Griffon Vendéen, Grand Basset Griffon Vendéen en teckels.

Modelleren in ieder gewenst model van o.a. malthezer, shih-tzu en lasa-apso

Uw langharige hond in de klit? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht Wij ontklitten hem en maken er weer een prachtige hond van.

Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het showklaar maken van de ierse- en schotse terriër en de lagotto romagnolo.

Ook de grote jongens zijn hier van harte welkom (denk dan aan bv. de Newfoundlander,Leonberger, Sint Bernard of Bernersennen ). Het gebeurd nog al eens dat ze in trimsalons geweigerd worden vanwege het zware werk.

Ook voor het wassen van uw hond bent u op het juiste adres. De trimsalon bestaat uit twee gedeeltes. Naast het gedeelte waar wij de honden toiletteren beschikken over een grote douche ruimte met groot verstelbaar hondenbad waar wij uw hond heerlijk kunnen wassen met de allerbeste zorgvuldig uitgezochte producten. Wij kijken eerst naar de vachtstructuur en de huid van uw hond en stemmen daar de producten op af voor het beste resultaat.

Ook grote tot zeer honden kunnen bij ons makkelijk gewassen worden.

Breng ook gerust uw puppy naar de trimsalon. Dit kan al vanaf dat ze volledig zijn ingeënt. Wij kunnen hem/haar o.a. al een puppytrim geven,een eerst borstelbeurt, nageltjes knippen en eventueel lekker wassen met speciale puppyshampoo. Ook is dit belangrijk voor de socialisatie van uw pup. Uw pup wordt zo al vroeg met de trimbehandelingen vertrouwd gemaakt zodat hij/zij het zijn/haar leven verder makkelijk toelaat. Ook geven wij u alle advies ontrent de algehele (vacht) verzorging. Ruwharige honden en met name terriërs krijgen met een leeftijd van 10 tot 13 weken hun eerste plukbeurt.

De wensen van de klant staan hier hoog in het vaandel. Wij besteden alle aandacht aan de verzorging uw hond en zorgen dat hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt. Uw hond krijgt hier een individuele behandeling. Er zijn nooit meerder honden tegelijkertijd in de trimsalon (mits dat u zelf meerdere honden heeft die de trimsalon bezoeken) zodat alle aandacht naar uw hond gaat en zo de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Aan het einde van de dag wordt de trimsalon altijd grondig gereinigd. De trimmaterialen gedesinfecteerd en de trimsalon, bad en tafel gereinigd met een stoomreiniger en een goed desinfectiemiddel. Het desinfectiemiddel wordt regelmatig afgewisseld resistentie van bacteriën te voorkomen. Dit alles om een besmetting van parasieten en besmettelijke aandoeningen tot het minimum te beperken.

U mag ook altijd bij de trimbehandeling aanwezig blijven.

Wij zijn A.B.H.B - E.H.B.O. gecertificeerd iets dat niet mag ontbreken in trimsalon.

Voormalig gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente met ruime ervaring. Dit komt de gezondheid van uw trouwe viervoeter zeker ten goede. Wij zullen daardoor eerder bijzonderheden ontdekken en dit gelijk met u bespreken. Wij zullen u altijd indien nodig gelijk doorverwijzen naar een dierenarts.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak zodat wij alle aandacht aan uw viervoeter kunnen besteden

U kunt altijd bij ons in de trimsalon terecht maar wij trimmen ook desgewenst bij u aan huis (alleen klein en middelgrote honden en alleen op Noord en Zuid Beveland tot Kruinigen en op Walcheren alleen Arnemuiden, Oost Souburg Middelburg en Vlissingen). Wij nemen zelf al onze spullen mee dus ook een trimtafel. U hoeft voor niets te zorgen. Wij moeten dan wel bij u voor de deur kunnen parkeren.

Hondentrimsalon Jolanda
Molendijk 15
4471 BN Wolphaartsdijk (Goes)
tel: 0113-581922
email: info@hondentrimsalonjolanda.nl
website: www.hondentrimsalonjolanda.nl
Lid van ABHB en VVTN
ruim 25 jaar ervaring

Hondentrimsalon Jolanda in het kort

Aangesloten bij de ABHB

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Hondentrimsalon Jolanda


Molendijk 15 4471 BN Wolphaartsdijk
0113-581922 Klik om te bellen