Hondentrimsalon Petra van Hese


Buys Ballotstraat 18 4462 AP Goes
0113-213455 Klik om te bellen

Over Hondentrimsalon Petra van Hese

Mijn naam is Petra van Hese. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaar van Trimsalon Petra van Hese. In mijn salon behandel ik alle rassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor een regelmatige kam,borstel en/of wasbeurt van uw hond. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk van de vacht type van uw hond), wassen, voetjes leeg knippen, nagels knippen, oortjes leeg plukken en schoon maken (cleanen).

Speciaal voor de grote(re) honden heb ik een aparte behandelruimte. In deze ruimte staat een speciaal hefbad en grote tafels. Zo wordt de trimbehandeling nog comfortabeler voor de hond.
De trimsalon is voorzien van airconditioning. Dus ook tijdens warme dagen, geniet uw hond een comfortabele trimbehandeling.

Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken. Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekkere badbeurt en wordt hondvriendelijk droog geföhnd.

Een verzorgt uiterlijk van de hond en de wensen van de klant staat bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht aan uw hond en zorg dat hij of zij hier op zijn gemak voelt. Ook kunt u bij mij terecht voor diverse verzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners, borstels, kammen, etc.

Heeft u problemen met de vachtverzorging van uw hond, maak gerust een afspraak en ik zal u stap voor stap helpen zodat ook thuis de borstelbeurt prettig voor uw hond zal zijn.

Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of e-mailen . Ik werk alleen op afspraak. Op deze manier kan ik genoeg aandacht besteden aan uw hond.

Maak tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen.


Hondentrimsalon “Petra van Hese”
Buys Ballotstraat 18
4462 AP Goes
tel: 0113-213455 bgg : 06-16382655
email: info@trimsalonpetravanhese.nl
Website: www.trimsalonpetravanhese.nl

Hondentrimsalon Petra van Hese in het kort

Aangesloten bij de ABHB

Ja

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Plukken
Scheren
Wassen

Onze locatie

Hondentrimsalon Petra van Hese


Buys Ballotstraat 18 4462 AP Goes
0113-213455 Klik om te bellen