Trimsalon Beregoed


Kerklaan 42A 2282 CK Rijswijk
0637403152 Klik om te bellen

Over Trimsalon Beregoed

Bent u opzoek naar een lieve en betaalbare hondentrimster voor uw hondje? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons staat het welzijn van uw dier voorop. Trimsalon Beregoed is gevestigd in oud Rijswijk in de Ara Dier en Zorg. Wij zijn open op Dinsdag, woensdag  en zaterdag. 

Alle rassen zijn welkom!  Is uw hond weggestuurd bij de oude trimster? Dan bent u bij ons van harte welkom.  

De hondjes mogen tussendoor altijd even van tafel af om even bij te komen, een slokje water te nemen en even een snackje te eten. Hierdoor houden de honden er een prettige ervaring aan over en vinden ze het dus niet zo erg. Mijn ervaring is dat honden na een eerste trimbeurt bij ons de volgende keer het super gezellig vinden en zo naar binnen wandelen.  

? Gespecialiseerd in Australian Shepherd, Border Collie, Samojeed, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Berner Sennenhond en Schotse Collie 

? Alle rassen zijn welkom
? Ruime kennis 

Voorstellen: 

Sinds 1 oktober 2019 is onze  trimsalon op de Kerklaan 44A in Rijswijk gevestigd. We heb erg veel ervaring met trimmen en vinden het ook ontzettend leuk om te doen. Onze specialisatie ligt voornamelijk bij de aussies en border collies, deze rassen trimmen wij dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken: geef even een belletje. Wij staan open voor nieuwe ideeën of leuke acties. 

Wilt u meer informatie over de trimsalon? Dat kan! Stuur even een email naar info@trimsalon-beregoed.nl Stuur een berichtje naar 0637403152 of geef even een belletje. 

Trimsalon Beregoed in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Plukken
Scheren
Wassen

Onze locatie

Trimsalon Beregoed


Kerklaan 42A 2282 CK Rijswijk
0637403152 Klik om te bellen