Trimsalon Beregoed


Kerklaan 42A 2282 CK Rijswijk
0637403152 Klik om te bellen

Over Trimsalon Beregoed

Bij Trimsalon Beregoed begrijpen we hoe belangrijk uw trouwe viervoeter voor u is. Uw hondje is niet zomaar een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Daarom streven we ernaar om elke hond die onze salon binnenstapt, te behandelen met de liefde en zorg die ze verdienen. Ons doel is niet alleen om uw hond er op zijn best uit te laten zien, maar ook om ervoor te zorgen dat ze zich tijdens het hele trimproces gelukkig en comfortabel voelen.

Onze vriendelijke en ervaren trimmers gebruiken alleen de beste producten en technieken, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan de unieke behoeften van uw hond te voldoen. Of het nu gaat om een eenvoudige wasbeurt, een volledige trimbeurt of speciale vachtverzorging, we luisteren altijd naar uw wensen en staan klaar met professioneel advies. We begrijpen dat elke hond uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde zorg die aansluit bij het karakter en de behoeften van uw hondje.

Trimsalon Beregoed is meer dan alleen een trimsalon; het is een plek waar uw hond wordt omringd door zorg en aandacht, alsof het onze eigen hond is. We streven ernaar om een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren, zodat uw hond zich helemaal op zijn gemak voelt. Uw vertrouwen in ons is van onschatbare waarde, en we beloven dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u en uw hond met een glimlach onze salon verlaten. Bij Trimsalon Beregoed is het beste voor uw hondje altijd ons uitgangspunt.

Het beste voor uw hond

Foto's

Trimsalon Beregoed in het kort

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Scheren
Wassen

Onze locatie

Trimsalon Beregoed


Kerklaan 42A 2282 CK Rijswijk
0637403152 Klik om te bellen