Trimsalon Berghem


Joeri Gagarinstraat 11 5351 HA Berghem
06-28138530 Klik om te bellen

Over Trimsalon Berghem

U kunt bij Trimsalon Berghem terecht voor de complete vachtverzorging van uw kleine tot middelgrote hond. Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in het trimmen van de Pomeranian / Dwergkees. 

Vanwege mijn liefde voor honden ben ik in 2006 gestart met de opleiding “Hondentrimmen” aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. In 2008 heb ik deze opleiding met succes afgerond en sindsdien ben ik gediplomeerd hondentrimster. Ik ben werkzaam geweest bij een Trimsalon in Heesch waar ik veel ervaring heb opgedaan en inmiddels heb ik mijn eigen trimsalon aan huis waar ik alle kleine tot middelgrote rassen trim. (Specialisatie is de Pomeranian). Bij Trimsalon Berghem kunt u uw hond met een gerust gevoel achterlaten!

Kijk voor foto’s van mijn werk gerust even op www.trimsalonberghem.nl waar u voor- en na foto’s vindt, zo krijgt u een indruk van wat u kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn.

Wat Trimsalon Berghem onderscheidt van andere trimsalons is dat u bij mij ook terecht kunt in de weekenden en avonduren, ook heb ik geen lange wachtlijsten! Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen. Ik verwelkom u en uw hond graag een keer in mijn salon.

Foto's

Trimsalon Berghem in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Trimsalon Berghem


Joeri Gagarinstraat 11 5351 HA Berghem
06-28138530 Klik om te bellen