Trimsalon Happy Dog


Lambertusplein 10 5921 JH Venlo
06-58972989 Klik om te bellen

Over Trimsalon Happy Dog

Hallo mijn naam is Ingrid Grönefeld. Ik ben de trotse eigenaresse van trimsalon "Happy Dog". Ik ben getrouwd, heb 4 dochters en 2 Bearded Collies (Bono en Senna) Helaas hebben we Shauny na bijna 17 jaar op 2 juni 2012 moeten laten inslapen

Na 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt heb ik de stoute schoenen aangetrokken om van mijn grote hobby mijn beroep te gaan maken en ben ik de opleiding tot hondentoiletteerster gaan volgen bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut). Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij trimsalon "Four Feet" in Helden waar ik alle denkbare rassen de revue heb zien passeren en heb mogen bewerken. Hier heb ik het vak echt geleerd van Ilona Beeker. (Ilona bedankt hiervoor)

Op 29 oktober 2011 heb ik de deuren geopend van mijn eigen trimsalon "Happy Dog" aan het Lambertusplein in Blerick. Ik ben als aspirant-lid aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijven). Dit is de Nederlandse vakvereniging voor gediplomeerde hondentrimmers en bij de VVTN (Vereniging Voor Trimmend Nederland). Zij waarborgen de kwaliteit van de aangesloten bedrijven waardoor u verzekerd bent van een goed getrimde hond.

Naast mijn diploma's zal ik mij altijd via vakliteratuur, specialisatiecursussen en vakdagen op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied.

Heel belangrijk voor mij is het welzijn van de dieren. Daarom is mijn motto ook: "Happy Dog" voor als uw hond u meer waard is dan alleen maar mooi zijn. Ik zal er alles aan doen om het verblijf van uw trouwe viervoeter in trimsalon "Happy Dog" een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn, zodat uw hond altijd met een kwispelende staart de salon uit gaat maar zeker ook weer in wilt komen, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Ik werk absoluut niet op tijd. Ik ben liever 2,5 uur bezig met uw hond waardoor uw hond het verblijf in mijn trimsalon als prettig ervaart dan dat ik uw hond persé binnen 1,5 uur af moet hebben. Ook hierbij staat voor mij het welzijn van uw hond voorop.   Natuurlijk zijn alle rassen welkom bij ons in de salon maar wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van probleemhonden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in langharige honden (met vachtproblemen.) Hierin hebben wij ons de laatste 5 jaar zeker in bewezen.

Tevens zijn wij leverancier van het honden en katten voer Happy Dog en Happy Cat.

Op verzoek kunnen wij ook in de avonduren en in het weekend afspraken maken.

Heeft u vragen neem dan even contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze website. Tevens vindt u ons natuurlijk op facebook.

 

Hopelijk snel tot ziens in trimsalon "Happy Dog"! Ingrid

 

 

Foto's

Trimsalon Happy Dog in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Trimsalon Happy Dog


Lambertusplein 10 5921 JH Venlo
06-58972989 Klik om te bellen