Trimsalon Onyx


Hoofdweg 136 9678 PR Westerlee
06- 22141467 Klik om te bellen

Vachtverzorging voor de hond
Voedingsadvies voor honden, specialisatie allergie
webshop met Kivo Petfood en Darf producten

Over Trimsalon Onyx

Hallo, mijn naam is Ingrid Kruize en ik ben een gepassioneerde hondentrimster met een diepe liefde voor honden en hun welzijn. Sinds mijn officiële certificering als hondentrimster op 27 mei 2017, ben ik trots eigenaar van Trimsalon Onyx, waar ik me toeleg op het verzorgen en verfraaien van vachten. Mijn toewijding aan het vak gaat echter verder dan alleen het trimmen van vachten.

Opleiding en Kennis

Naast mijn trimdiploma heb ik de KK1-cursus (Kynologische Kennis) gevolgd, waar ik een diepgaand begrip van honden en hun gedrag heb opgedaan. Door regelmatig deel te nemen aan workshops blijf ik up-to-date met de nieuwste trends en technieken in het trimmersvak, wat me in staat stelt om de best mogelijke zorg aan je geliefde viervoeter te bieden.

Ervaring en Erkenning

Op 19 november 2021 behaalde ik het diploma van bekwaamheid houder van honden en katten. Deze erkenning stelt me in staat om niet alleen honden te verzorgen, maar ook verantwoord te fokken. Af en toe fok ik nestjes miniature American Shepherds, een passie die me dieper heeft verbonden met deze prachtige dieren.

Passie voor Training en Voeding

Naast mijn trimwerk en fokactiviteiten, ben ik een toegewijde hondenbezitter met 6 miniature American Shepherds en 1 Yorkshire Terriër. Samen hebben we verschillende gehoorzaamheidscursussen doorlopen en zijn we nu actief bezig met behendigheidstraining, waar we plezier en lichaamsbeweging combineren.

Mijn recente certificering als voedingsadviseur voor honden en katten (sinds 31 mei 2023) stelt me in staat om mijn kennis te gebruiken om gezonde voedingsplannen op maat te maken. Via mijn webshop bied ik hoogwaardige, verse voeding aan en kan ik persoonlijke voerchecks uitvoeren om ervoor te zorgen dat je hond de optimale voeding krijgt die hij verdient. Mijn specialisatie ligt in het omgaan met allergieën bij honden, zodat zelfs de meest gevoelige honden de juiste voeding kunnen krijgen.

Meer dan Alleen Werk

Buiten mijn werk in de trimsalon en als voedingsadviseur, ben ik gepassioneerd over fotografie en interieurontwerp. Deze creatieve uitlaatkleppen laten me toe om schoonheid vast te leggen en harmonieuze ruimtes te creëren. Daarnaast ben ik altijd toegewijd geweest aan de rol van mantelzorger voor mijn moeder.

Neem Contact Op

Of je nu op zoek bent naar een professionele vachtbehandeling, voedingsadvies of gewoon een gesprek over honden, ik ben er om te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken bij Trimsalon Onyx.

Foto's

Trimsalon Onyx in het kort

Aangesloten bij de ABHB

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Plukken
Scheren
Wassen

Certificeringen

gediplomeerd voedingsadviseur voor hond en kat

Artikelen

Voedingsadvies voor uw trouwe viervoeter

Voedingsadvies voor uw trouwe viervoeter Als pas gecertificeerd voedingsadviseur voor honden en katten (sinds 31 mei 2023), ben ik verheugd om mijn expertise te delen en gezonde voedingsplannen op maat...

Onze locatie

Trimsalon Onyx


Hoofdweg 136 9678 PR Westerlee
06- 22141467 Klik om te bellen