TrimsalonDemi


Zuringhof 2 1441 PW Purmerend

Gediplomeerd
Rustige trimsalon, maar 1 hond tegelijk
Grote/extra grote rassen zijn ook welkom

Over TrimsalonDemi

Mijn naam is Demi Ruiter, ik ben 24 jaar oud en een enorme dierenliefhebber. Voordat ik een cursus volgde om trimster te worden, had ik eerst nog een hele hoop ervaring opgedaan met de omgang, gedrag en gezondheid van dieren (Als u meer wilt weten over mijn ervaring met dieren, kunt u op mijn website www.trimsalondemi.nl meer lezen). Nadat ik mijn cursus afgerond had, begon de bouw van mijn trimsalon. Tijdens de bouw ben ik gaan trimmen bij mensen aan huis, tevens staat de trimsalon nu klaar voor gebruik en ben ik sinds kort de eigenaresse van mijn eigen trimsalon. Hier trim ik honden en katten met veel plezier en liefde. Niet alleen wordt de juiste behandeling op uw wensen, de vacht en het welzijn van uw hond/kat afgestemd. Ook vind ik de gemoedstoestand van uw huisdier erg belangrijk. Mijn werkwijze is geduldig en rustig, dit kalmeert uw huisdier meer in plaats van dat uw huisdier spanning kan ervaren of zelf angstig wordt. Dus heeft u een angstige hond of kat, dan zijn ze zeker welkom in mijn trimsalon!

Contact opnemen kan door de gegevens in te vullen op de website, te mailen of (het snelst) door een whatsapp-bericht te versturen. Hopelijk tot snel!

Tijdens openingstijden niet telefonisch te bereiken i.v.m. de persoonlijke aandacht die ik aan de klantjes wil geven. Natuurlijk kunt u altijd vragen stellen via de formulier, mail of via whatsapp.

Nieuwe klanten welkom, ik heb geen wachtlijst! Wilt u een afspraak maken of meer infomatie lezen, klik dan op mijn website www.trimsalondemi.nl

Bij mij staat uw hond altijd op nummer 1

Foto's

De trimsalon

Diensten

Effileren
Knippen
Knippen van nagels
Plukken
Scheren
Wassen

Certificeringen

Cijferlijst

Diploma

Diploma

Onze locatie

TrimsalonDemi


Zuringhof 2 1441 PW Purmerend