Terug

Waar kan ik mijn eigen hond leren knippen, of wellicht hele opleiding doen?

Suzanne

Hallo,

Graag zou ik mijn eigen hond willen leren knippen, vanwege het leuk vinden en wellicht interesse om zelf ook te gaan trimmen.

Ik heb mijn tibetaanse terrier (5mnd oud) al 1 keer naar een salon gebracht, ik zou graag een keer een paar uur/dag mee willen kijken bij een trimsalon om zo te proeven of het vak iets voor mij is.

Of dat ik het alleen bij hobby moet laten.

De opleidingen (barneveld, bunnik, spijkenisse) lijken me erg leuk en interessant, maar naast dit werk ik 36u in de zorg. Oftewel onregelmatige tijden. Dat wil dus zeggen dat de theorie en het reizen wel lukt maar de praktijk moeilijk zal worden. (zoveel vrije dagen zitten er niet in)

Zijn er nog andere oplossingen of is het alleen de hele opleiding volgen.

Kan ik geen cursus na cursus doen op mijn eigen tempo zodat ik nog kan blijven werken?

 

Groetjes Suzanne uit Veghel


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Suzanne,

 

Voor zover ik weet moet je inderdaad veel stage uren lopen wil je een van de opleidingen tot trimster volgen. Als het alleen om het trimmen van je eigen hond gaat, zou je misschien eens kunnen kijken of je een workshop voor de tibitaanse terrier kunt volgen. Er worden regelmatig workshops gehouden door ervaren trimmers die tijdens deze dagen veel uitleg en handige tips en informatie geven. Misschien is dit een optie.... Ook kan je altijd  de trimsalon, waar je je hondje brengt, vragen of je bij de trimbeurt mag blijven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jitte