Terug

Hoe help ik mijn 2 hondjes

Daniella

Ten eerste hallo.

Mijn vraag: mijn 2 hondjes zitten hartstikke onder de vlooien. Ik heb alles gedaan wat moet met druppels. Ten eerste kregen ze toch vlooien. Nu heb ik ze dus al weer twee keer behandeld met vlooien shampoo en druppels. Mijn huis heb ik ook al ondergespoten maar toch zitten ze niet normaal hartstikke onder de vlooien. Ik weet me geen raad meer, ben ook al bij de dierenarts geweest en die zegt de druppels zowaar die gezien heeft dat ze hartstikke onder zitten het liefst scheerde ik ze kaal want in mijn mening worden ze gewoon leeggezogen door die beesten kan ik daar meschien ook voor naar de honden sallon gaan ik weet het niet meer wat ik moet doen voor mijn poppetjes en ze zijn al bejaard ben best wel bang 1 is 12 jaar en de andere is 15 jaar hoop dat der een oplossing is want ze zitten echt onder waar ik maar kijk daar zitten ze en wel met zijn10 of 20 help me aub?????

Met vriendelijke groet Daniella


3 Antwoorden

Antwoord van trimsalon bonito

de vlooien worden steeds hardnekkiger.normaal goed wassen met een goede vlooien shampo. daarna gelijk behandelen met een goed vlooien middel. en het huis goed spuiten in alle hoeken en kieren. is normaal goed. maar dat moet je wel herhalen, dat spuiten.want eitjes gaan niet kapot. frontline is normaal een zeer goed middel,wel wat duurder maar het helpt. de hond er goed mee inspuiten.en dan zijn ze z,n 3 maanden vlooi vrij dan weer herhalen.dan voorkom je het.als het je niet lukt kun je bij een trimsalon terecht.wel er bij zeggen dat ze onder zitten.je betaalt wel wat meer.omdat zei dan ook alles moeten ontsmetten.goed spul is zeer belangrijk.ik hoop dat je hier wat aan hebt.en dat ze die rot beestjes snel kwijt worden. groetjes sonja trimsalon bonito.


Antwoord van Hondentrimsalon Dare To Shine

Hoi, mijn ervaring met frontline is dat deze niet meer werkt.

De vlooien zijn resistent!

Het beste vlooienmiddel is Bolfo Gold, bij de dierenwinkel (petsplace) verkrijgbaar.

Ik druppel mijn honden niet alleen in de nek, maar ook midden op de rug en bij de kont, alleen ff in de gaten houden dat ze er niet aan gaan likken tot het goed droog is.

Elke maand blijven druppelen ook in de wintermaanden!

Een hondentrimsalon kan ze in iedergeval vlovrij voor je maken, pak nogmaals je huis goed aan en hoop dat je er dan vanaf bent.

Heel veel succes!

 

Sandra. 


Antwoord van honden- en katten trimsalon Diva

ook mijn ervaring is dat frontline niet goed werkt omdat de vlooien er resistent voor zijn. zelf gebruik ik advantage en dit werkt tot nu toe bij mijn hond erg goed, ze heeft dan ook nog nooit vlooien gehad.

vergeet ook niet de badkamer te ontsmetten en de auto dat zijn meestal de 2 plaatsen wat vergeten wordt.

aangezien vlooieneitjes aan je voeten kunnen blijven plakken  loop je ze ook de badkamer en auto in en niet te vergeten slaapkamer natuurlijk.

het probleem is helaas niet in 1 x opgelost wel door blijven zetten met ontsmetten met omgevingsspray

zodat uiteindelijk alle vlooien uitgeroeid kunnen worden.

 

groetjes Britt,

 

trimsalon Diva