Terug

Waarom zijn de stageplekken toch altijd ver weg?

natasja van petersen

4 jaar geleden had ik hondentoileteren theorie in Bunnik gedaan, maar helaas niet af kunnen maken omdat ik in verzorging werk en onregelmatig werk en wetend ik de praktijk niet kan doen.

Nu eindelijk krijg ik de kans om vaste dagen te kunnen werken, maar toen in die tijd probeerde ik in de dichtbijzijnde trimsalons te stagelopen, was het alleen van ver. Ik kan nu niet hele dagen weg zijn, heb 2 kleintjes van 2 en 8 maand oud, maar ben nu 30 jaar en de droom om zelfstandige trimster te worden is erg groot. Wie weet de dichtbijzijnde stageplek? Ik ben wonend in plaats Heerde in gelderland

 

Alvast bedankt! natasja


1 Antwoord

Antwoord van hondentrimsalon LASSIE

Hallo Natasja,

 

een hondentrimsalon in de buurt van jouw woonplaats zal je niet zo snel een stageplek aanbieden. Dat betekent immers weer een concurrent erbij ?! Althans zo wordt vaak gedacht.  Het zou fijner zijn als trimmers meer de handen in elkaar zouden steken en elkaar meer behulpzaam zouden zijn... Komt de kwaliteit van het vak alleen maar ten goede.

Op 4 oktober 2010 start mijn eigen trimsalon. Ik werk nog niet met stagiaires, daar is het nog te vroeg voor. Ik moet eerst zelf mijn draai zien te vinden !!!! Het is trouwens ook te ver weg voor jou.

 

Kan het HKI je niet behulpzaam zijn bij het vinden van een (goede) stageplaats in de buurt. En zet eens een advertentie op de site en in het trimmagazine van de ABHB (www.abhb.nl). Wie weet ??

 

Ik wens je in iedre geval heel veel succes !!

 

Groeten, Gerrie