Terug

Wie heeft er een stageplek vrij voor 1-2 dagen per week als hondentrimmer?

Sylvana

Beste trimsalon,

 

In maart wil ik de opleiding tot hondentrimmer volgen. Nu kan dit natuurlijk alleen als ik voor die tijd een stageplaats gevonden heb. Het gaat er om dat ik in ongeveer een jaar 60-80 dagen stage loop. Dus dat zou dan uitkomen op ongeveer 1-2 dagen in de week. Vroeger heb ik al eens stage gelopen bij een trimsalon en dit beviel mij zeer goed, vandaar dat ik dit diploma nu wil gaan halen. Zelf woon ik in Papendrecht, dus het zou wel een beetje in de buurt moeten zijn.

 

Alvast bedankt,

 

Sylvana

 

 


2 Antwoorden

Antwoord van Beens HDP (hondentrimsalon,dierenspeciaalzaak en kleinhuisdieren pension)

hoi sylvana,

 

ik heb regelmatig stage plekken beschikbaar, maar ik zou graag willen weten welke school je gaat doen, ik werk namelijk niet met alle scholen die een opleiding trimmen geven.Je mag ook best een keertje gewoon langs komen, ken je mijn salon?

 

mvg alice beens , breda centrum


Antwoord van Sylvana Parre

Goedemiddag Alice,

 

Mijn voorkeur gaat uit naar Hondentrimschool Nederland, dit omdat zij op zaterdag les geven, de kosten en omdat dit in Spijkenisse zit. MAar als je andere aanbevelingen hebt hoor ik dit natuurlijk graag!

Ik ken jullie trimsalon niet, maar ik lees dat jullie van alles doen in de dierenwereld. Dit spreekt mij erg aan!

Omdat ik in Papendrecht woon, zal ik de overweging moeten maken of ik deze afstand kan en wil rijden naar jullie.

Dus ik zou graag wat meer willen weten over de dagen en tijden ik dan zou kunnen komen in de week. Voor mij zou het niet veel uitmaken. Al zit ik wel ongeveer 1 keer in de maand t/m juni nog met studiedagen voor mijn MBO-opleiding op donderdag.

 

Graag ontvang ik een bericht van je terug over de mogelijkheden wat betreft dag en tijdsafspraken.

 

Alvast bedankt,

 

S. Parre